overige referenties:

interieurontwerp

“Wij hebben voor verschillende projecten met Edwin samen gewerkt, en in alle gevallen valt op hoe STIJLAPART een verrassende brug weet te slaan tussen functionaliteit en techniek enerzijds, en esthetiek en uitstraling anderzijds. Zijn verrassende ontwerpen bewijzen dat hier helemaal geen spanningsveld tussen hoeft te bestaan, en dit maakt het plezier in dagelijks gebruik alleen maar groter.

Edwin is goed in staat aan te voelen wat bij je past, wat je mooi vindt, maar weet de daaruit voortvloeiende ideeën ook goed over te brengen en met moderne technieken daadwerkelijk te visualiseren. Ook is het een heel flexibel proces, waarin eigen input (die je gaandeweg toch ook verzamelt, of je nu wilt of niet) naadloos wordt ingepast in een creatief concept.

Een laatste punt van waardering is Edwins objectiviteit: realisatie van voorgenomen projecten kan via STIJLAPART, via andere aannemers of meubelmakers, en in ons geval is zelfs besloten één project voor verbouwing van onze zolder als inspiratie “op de plank” te laten liggen voorlopig – het STIJLAPART Effect als aantrekkelijk geprijsd product is in onze ervaring dan ook zeer geschikt om een denkproces over toekomstige plannen in je woning richting te geven (ook als er niet direct iets gebouwd gaat worden).

De realisatie van diverse maatwerk meubelen en aanpassingen in de woonkamer staat gepland voor begin volgend jaar, en we zien er mede dankzij de input en creativiteit van STIJLAPART enorm naar uit.”

Johan Nieuwerth, Deventer

“Edwin heeft een enorm goed gevoel voor wat een ruimte ‘nodig heeft’ om tot leven te komen. Hij is een perfecte gesprekspartner die met goed onderbouwde argumenten op het juiste moment ondersteuning biedt bij het maken van beslissingen rond interieurontwerp.”

Remco Rengers, Deventer
Business unit-manager Tokheim

Visualisatie HuisBonteSalie-B03G05WM-v100_Cam1“Voor het nieuwe eigenzinnige woningconcept OP EIGEN HOUTJE IN ALMERE – onderdeel van de IbbA-regeling in Almere (april 2012) – heb ik Edwin de Kuiper gevraagd het projectteam (architect, aannemer en installateur) met zijn ervaringen met visualisaties en interieurontwerp te versterken.
De samenwerking met Edwin gedurende de uitwerking van het plan heb ik als zeer positief ervaren.
Edwin heeft een scherpe kijk op onze ontwerpopgaven, en met zijn interieurontwerp samen met de ondersteuning van zijn prachtige visualisaties gaat Witteveen Architecten haar klanten nog beter bedienen!”

Stephen Warren, Apeldoorn
Architect, eigenaar Witteveen Architecten bna bv (Apeldoorn)

overige maatwerkmeubels

“Edwin designed and, among other things, built the long workdesk in our office. He did a great job from start to finish, giving us advice on the materials to use, a clever solution for a solid legless attachment to the wall and providing us with an inspiring place for our everyday work.
Whenever you face the challenge of giving an interior more value, benefit by involving Edwin in an early stage.”

Tom Jonkman, Utrecht
Eigenaar Blikstroom

Met uitklapblad voor extra werkruimte, hier ingeklapt

“Edwin supplied us with two beautiful custom made desks, where we work with pleasure every day.”

Marisqua Rab, Huizen
Producer Visual Noise

 

 

 

 

 

visualisaties

Visualisatie Veldzoom12-Reeuwijk-v120_WK02“In de praktijk merken we dat aspirant-kopers vaak moeilijk een beeld kunnen krijgen hoe een pand eruit zou kunnen zien, na een verbouwing of na een modernisering van het interieur.
In deze gevallen hebben wij met succes de foto-realistische ontwerpen en tekeningen van Edwin kunnen inzetten. Aspirant-kopers zien duidelijker wat voor mogelijkheden een bepaald pand heeft, waardoor het verkoopproces makkelijker en sneller verloopt.
Gezien de vele mogelijkheden die je aan de aspirant-koper laat zien, wat ook tijdens de bezichtigingen duidelijk naar voren komt, is het rendement ten opzichte van de kosten hoog.
We zijn erg enthousiast over de ontwerpen en tekeningen.”

Gerben ten Broeke, Lemelerveld
Ten Broeke Makelaardij en Assurantiën