Bureau ‘folded’ voor een kantoor aan huis

Multifunctioneel bureau, gespoten in kras- en slijtvaste satin lak in de kleur wit. Door zeer eenvoudig een deel uit te nemen kunt u het bureau ‘vouwen’ tot een hoekbureau. U houdt dan aan het uitgenomen stuk een elegante salontafel over, voor bij een zitje. Dit bureau is buitengewoon handig voor een kantoor aan huis.

€ 3.960+
bestellen
Ik zoek ook zoiets!

Wilt u het product bestellen of heeft u vragen over het product?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

uw naam *

uw email *

uw bericht

De velden met een * zijn nodig om uw vraag of bestelling goed af te kunnen handelen.

Heeft u vragen over het product, of wilt u ook zoiets?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

uw naam *

uw email *

uw bericht

De velden met een * zijn nodig om uw vraag of goed af te kunnen handelen.

Extra informatie

afmetingen

materiaal

afwerking

,

levertijd

Het bureau ‘folded’ lever ik op maat en op bestelling. Voordat ik start, zorgen we eerst voor een goed doorgesproken offerte. De levertijd van het meubel bedraagt zes weken na goedkeuring van de offerte. Voor internationale leveringen is de levertijd langer.

garantie

Al mijn producten hebben een garantie van twee jaar. Wanneer u een meubel van STIJLAPART aanschaft, gelden leveringsvoorwaarden. Die staan in deze PDF die u kunt downloaden.

prijzen

Uitvoering gespoten in de kleur satin wit : € 3.960,-
Andere maten of afwerking: op aanvraag

condities

Prijzen zijn in euro, inclusief BTW en montage in Nederland. Transport- en montagekosten voor leveringen buiten Nederland zijn op aanvraag. Op al mijn leveringen zijn mijn algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van toepassing. Die kunt u downloaden: SA-Leveringsvoorwaarden

1 beoordeling voor Bureau ‘folded’ voor een kantoor aan huis

  1. In het overleg over het ontwerp konden wij al onze wensen kwijt en Edwin gaf interessante suggesties. Met de aangeleverde visualisaties van het ontwerp konden we heel goed zien hoe het uiteindelijk zou worden. Als iemand die een idee kan omzetten in een vernieuwend en aansprekend design dat ook nog functioneel is beveel ik Edwin van harte aan! Dirk Jan Oostwoud Wijdenes, adviseur Geoinformatie

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…