Werk- en eettafel ‘the able table’

In deze werktafel zijn vier stopcontacten weggewerkt. Tevens kun je de adapter en muis van een laptop opbergen. Hierdoor biedt de tafel ruimte aan vier royale werkplekken. Door het eenvoudige opbergsysteem is de tafel in een handomdraai ook goed te gebruiken als vergader- of eettafel. Wonen en werken met geïntegreerde schoonheid.

Deze tafel is in noten of eiken fineer uitgevoerd, met een frame van gepoedercoat staal. Wielen maken de tafel makkelijk verplaatsbaar.

De tafel is ook te bestellen in andere houtsoorten, met of zonder wielen. De bladen kunnen ook later eenvoudig verwisseld worden voor andere houtsoorten of kleuren. Wisselen tussen bladen is heel eenvoudig.
Bovendien is er een bakje te krijgen waardoor je in de tafel een minituintje kunt creëren. Hoe leuk is het om je eigen thee te knippen aan tafel, of kruiden te plukken bij een een gezellige diner.

€ 2.150+
bestellen
Ik zoek ook zoiets!

Wilt u het product bestellen of heeft u vragen over het product?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

uw naam *

uw email *

uw bericht

De velden met een * zijn nodig om uw vraag of bestelling goed af te kunnen handelen.

Heeft u vragen over het product, of wilt u ook zoiets?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

uw naam *

uw email *

uw bericht

De velden met een * zijn nodig om uw vraag of goed af te kunnen handelen.

Extra informatie

materiaal

,

afwerking

,

afmetingen

levertijd

Voordat de productie gestart wordt, zorgen we eerst voor een goed doorgesproken offerte. De levertijd van de werk- en eettafel ‘the able table’ bedraagt 6 weken na goedkeuring van de offerte. Voor internationale leveringen komt hier een levertijd bij.

garantie

Al onze producten hebben een garantie van 2 jaar. Wanneer u een meubel van STIJLAPART aanschaft, gelden leveringsvoorwaarden. Die staan in deze PDF en die kunt u downloaden: SA-Leveringsvoorwaarden

prijzen

In eiken fineer uitvoering: € 2.150,-

In noten fineer uitvoering: € 2.260,-

Extra losse bladen: € 650,-

Inzetbakje voor kruidentuintje aan tafel: € 85,-

condities

Prijzen zijn in euro, inclusief BTW. Transport en montage in Nederland is inbegrepen.
Transport- en montagekosten voor leveringen buiten Nederland zijn op aanvraag. Op al onze leveringen zijn onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van toepassing. Die kunt u downloaden: SA-Leveringsvoorwaarden

Andere suggesties…