Audiomeubel ‘listen, see and wonder’

Multifunctioneel audiomeubel voor de echte hifi-kenner. Uw hooggekwalificeerde audioapparatuur verdient een bijzonder audiomeubel.
Dutch Designer Edwin de Kuiper heeft zich laten inspireren door de jaren ’40 en ’50. Het meubel staat prachtig aan de wand. Het kan dienen als bankje en natuurlijk als opbergruimte voor uw hifi-apparatuur. Bijzonder wonderlijk wordt het als u het bankje verschuift. U hebt dan tevens een salontafel, de kast blijft zitten aan de wand.

Met ‘listen, see and wonder’ in huis kunt u niet alleen heerlijk genieten van uw muziek, maar ook van het ‘wow-effect’.

Het audiomeubel maak ik alleen op bestelling, prijs is op aanvraag. U krijgt dan tevens alle voorzieningen in de audiokast die nodig zijn voor uw kwetsbare apparatuur.

€ 2.850+
bestellen
Ik zoek ook zoiets!

Wilt u het product bestellen of heeft u vragen over het product?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

uw naam *

uw email *

uw bericht

De velden met een * zijn nodig om uw vraag of bestelling goed af te kunnen handelen.

Heeft u vragen over het product, of wilt u ook zoiets?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

uw naam *

uw email *

uw bericht

De velden met een * zijn nodig om uw vraag of goed af te kunnen handelen.

Extra informatie

afmetingen

materiaal

,

afwerking

, ,

levertijd

Het audiomeubel ‘listen, see and wonder’ lever ik op maat en op bestelling. Voordat ik start, zorgen we eerst voor een goed doorgesproken offerte. De levertijd van het audiomeubel ‘listen, see and wonder’ bedraagt zes weken na goedkeuring van de offerte. Voor internationale leveringen is de levertijd langer.

garantie

Al mijn producten hebben een garantie van twee jaar. Wanneer u een meubel van STIJLAPART aanschaft, gelden leveringsvoorwaarden. Die staan in deze PDF die u kunt downloaden.

prijs

Satin gespoten: € 2.850,--

Het audiomeubel maak ik alleen op bestelling. U krijgt dan tevens alle voorzieningen in de audiokast die nodig zijn voor uw kwetsbare apparatuur.

condities

Prijzen zijn in euro, inclusief BTW. Transport en montage in Nederland is inbegrepen. 
Transport- en montagekosten voor leveringen buiten Nederland zijn op aanvraag. Op al onze leveringen zijn onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van toepassing.Die kunt u downloaden: SA-Leveringsvoorwaarden

1 beoordeling voor Audiomeubel ‘listen, see and wonder’

  1. “Edwin heeft een prachtige combinatie van perfectie, kennis en creativiteit. Perfectie waardoor het ontwerp tot in de finesses overdacht en heroverwogen is. Kennis over materialen waardoor de uitstraling van de inrichting precies dat kan worden wat nodig is in een ruimte. En creativiteit waardoor onze wensen konden worden omgezet naar een niet voor de hand liggend ontwerp voor onze werkkamer. Wij hebben hem daarom ook gevraagd om een bijzonder audiomeubel te ontwerpen en te maken voor onze huiskamer. Iedereen vindt het een prachtig ontwerp en wij zijn er ook weer erg blij mee.”
    Jack Westerbeek en Monique Kelder, Deventer

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…