Schoenenkast ‘boost your boots’

Deze ondiepe schoenenkast is ongeveer 25 cm diep en daardoor ideaal om in een smalle ruimte als een hal te plaatsen. Dit ontwerp biedt ruimte aan acht paar schoenen en is gerealiseerd met een geïntegreerde paraplubak.
De kast wordt op maat gemaakt en kan desgewenst ruimte bieden aan nog meer schoenen. De kast kan ook met of zonder paraplubak worden uitgevoerd.

Deze kast heeft deuren die zijwaarts uitschuiven. Maatwerk met betrekking tot hoogte en links of rechts uitschuiven (of beide) is mogelijk.

€ 850+
bestellen
Ik zoek ook zoiets!

Wilt u het product bestellen of heeft u vragen over het product?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

uw naam *

uw email *

uw bericht

De velden met een * zijn nodig om uw vraag of bestelling goed af te kunnen handelen.

Heeft u vragen over het product, of wilt u ook zoiets?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

uw naam *

uw email *

uw bericht

De velden met een * zijn nodig om uw vraag of goed af te kunnen handelen.

Extra informatie

materiaal

afwerking

afmetingen

levertijd

Voordat de productie gestart wordt, zorgen we eerst voor een goed doorgesproken offerte. De levertijd van de schoenenkast ‘boost your boots’ bedraagt 6 weken na goedkeuring van de offerte. Voor internationale leveringen komt hier een levertijd bij.

garantie

Al onze producten hebben een garantie van 2 jaar. Wanneer u een meubel van STIJLAPART aanschaft, gelden leveringsvoorwaarden. Die staan in deze PDF en die kunt u downloaden: SA-Leveringsvoorwaarden.

prijzen

Standaard uitvoering: € 850,-
Maatwerk: op aanvraag

condities

Prijzen zijn in euro, inclusief BTW en bezorgkosten in Nederland. Transport- en montagekosten voor leveringen buiten Nederland zijn op aanvraag. Op al onze leveringen zijn onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van toepassing. Die kunt u downloaden: SA-Leveringsvoorwaarden

Andere suggesties…