Eiken bank ‘amsterdam’

Deze eiken bank is een mooi voorbeeld van een interieurontwerp dat ik maakte voor een Amsterdams appartement, dat de functies van het gebruik van een ruimte prachtig combineert. De massief eiken banken werken de radiatoren af, terwijl de warmte heerlijk de ruimte in stroomt. Zo ontstaat een fijne plek om te genieten van de eerste lentezonnestralen of van een glas wijn als het buiten koud is.

De banken staan los en vormen met elkaar een logeerbed. Hierdoor kun je beperkte ruimte in een appartement optimaal benutten.

De moderne eiken banken werden in opdracht ontworpen en zijn gemaakt met klassieke houtverbindingen. Iedere eiken bank is afgewerkt in whitewash olie waardoor deze bestand is tegen vocht en krassen.

Dit is een typisch maatwerkproject. Kijk op eigen maatwerkmeubel laten uitvoeren ‘my idea’ hoe dat in zijn werk gaat, of kies bestellen om ook voor uw woning een persoonlijk ontwerp te laten maken.

 

bestellen
Ik zoek ook zoiets!

Wilt u het product bestellen of heeft u vragen over het product?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

uw naam *

uw email *

uw bericht

De velden met een * zijn nodig om uw vraag of bestelling goed af te kunnen handelen.

Heeft u vragen over het product, of wilt u ook zoiets?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

uw naam *

uw email *

uw bericht

De velden met een * zijn nodig om uw vraag of goed af te kunnen handelen.

Extra informatie

materiaal

afwerking

afmetingen

levertijd

Voordat de productie gestart wordt, zorgen we eerst voor een goed doorgesproken offerte. De levertijd van de eiken bank ‘amsterdam’ bedraagt 6 weken na goedkeuring van de offerte. Voor internationale leveringen komt hier een levertijd bij.

garantie

Al onze producten hebben een garantie van 2 jaar. Wanneer u een meubel van STIJLAPART aanschaft, gelden leveringsvoorwaarden. Die staan in deze PDF en die kunt u downloaden: SA-Leveringsvoorwaarden

Andere suggesties…