Huiskamer kinderspeelhoek ‘have fun’

Hebt u kinderen? U kent het wel, overdag is het dan een drukte van jewelste, ’s avonds bent u moe en ligt de huiskamer bezaaid met kleurig speelgoed. U struikelt nog net niet over een tractor. Hoe fijn zou het zijn, als u de spullen netjes en razendsnel kunt opbergen, de ruimte in uw woonkamer bijzonder goed benut en daar toch een eigen sfeer van exclusieve kwaliteit krijgt of behoudt.
In dit voorbeeld van een speelhoek heb ik banken ontworpen die over uw verwarming heen geschoven kunnen worden, handig als er visite komt en u dus meer ruimte kunt gebruiken. In de zitting van de banken kunt u krijtjes en dergelijke opbergen. Uw jonge designer kan hier al zijn hartje ophalen met zijn eerste tekeningen aan de binnenkant. Daarnaast biedt de wandkast en niet te vergeten verschillende kisten waar de kinderen mee kunnen rijden, ook voldoende ruimte voor poppen en tractors. Het intieme voorleeshoekje maakt de gehele speelhoek tot een bijzonder fijne plek in de huiskamer.

Dit is een typisch maatwerkproject. Kijk op eigen maatwerkmeubel laten uitvoeren ‘my idea’ hoe dat in zijn werk gaat.

€ 1.450+
bestellen
Ik zoek ook zoiets!

Wilt u het product bestellen of heeft u vragen over het product?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

uw naam *

uw email *

uw bericht

De velden met een * zijn nodig om uw vraag of bestelling goed af te kunnen handelen.

Heeft u vragen over het product, of wilt u ook zoiets?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

uw naam *

uw email *

uw bericht

De velden met een * zijn nodig om uw vraag of goed af te kunnen handelen.

Extra informatie

materiaal

afwerking

,

U kunt ook door mij een speelhoek laten ontwerpen. Opgeruimd staat netjes.

Een ruimte laten ontwerpen en inrichten of een uniek meubelstuk laten ontwerpen en vervaardigen? Lees hier hoe dat in zijn werk gaat.

Je eigen maatwerkmeubel laten uitvoeren ‘my idea’ 

Deze handige kinderbanken worden op maat gemaakt. Kwaliteit en veiligheid staan voorop. Omdat de banken gebruikt worden in zeer uiteenlopende situaties, worden ze per stuk en op maat gemaakt.

Een bank met de kwaliteit van STIJLAPART heeft u al vanaf 1.450 euro.

1 beoordeling voor Huiskamer kinderspeelhoek ‘have fun’

  1. “Nu het project ‘speelhoek’ is afgerond is het grappig om te merken dat het aanvoelt alsof onze woonkamer altijd al zo geweest is – zo natuurlijk staat het ontwerp van Edwin op z’n plek. Wat ook echt opvalt is dat vooraf gemaakte sfeertekeningen / renderings bijna griezelig realistisch benaderen hoe onze echte woonruimte nu geworden is. Natuurlijk zijn er details die tijdens de realisatie nog beslist en uitgewerkt moeten worden, maar je kunt écht zien dat het beeld dat in het voortraject is ontstaan ook echt gerealiseerd wordt, dat er dus echt een visie is. Onze kinderen hebben een prachtige speelhoek gekregen achter de bank, bestaande elementen zoals radiatoren en shutters zijn schitterend in het totaalplaatje verwerkt, en wat eerst een wat saaie hoek van de kamer was is (in combinatie met het uitzicht naar buiten toe) het mooiste plekje van ons huis geworden.”

    Johan Nieuwerth, Deventer

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…