Je eigen maatwerk meubelidee laten uitvoeren ‘my idea’

Stel, u hebt een idee voor een meubelstuk of voor een ruimte in uw huis. U zoekt nu nog een ontwerper die dit beeld dat u hebt uit uw hoofd kan halen en op papier kan zetten.

Dat kan bij dit ontwerpbureau. Ik help u uw wensen om te zetten in een concreet plan of meubel. En dan wel zo, dat het nieuwe meubelstuk of de nieuw ingerichte ruimte de problemen oplost die u daarvoor ervoer, zoals bijvoorbeeld

 • te weinig (opberg)ruimte hebben,
 • lelijke snoeren en kabels die zichtbaar zijn,
 • een bijzondere hoek of boog in huis hebben die u nu in de weg zit terwijl u graag zou zien dat de ruimte uw huis juist complementeert, enzovoorts.

Het intakegesprek is bij u thuis of via Skype of telefoon. Vaak ontstaan er al ideeën en soms moet ik er nog even over nadenken. Ik bespreek het idee vervolgens met u. Dit belangrijke gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

bestellen
Ik zoek ook zoiets!

Wilt u het product bestellen of heeft u vragen over het product?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

uw naam *

uw email *

uw bericht

De velden met een * zijn nodig om uw vraag of bestelling goed af te kunnen handelen.

Heeft u vragen over het product, of wilt u ook zoiets?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

uw naam *

uw email *

uw bericht

De velden met een * zijn nodig om uw vraag of goed af te kunnen handelen.

wat mag u verwachten.

We beginnen met een intakegesprek bij u thuis, daarna kom ik met een schetsontwerp. Dit wordt met u besproken.
Vervolgens krijgt u enkele foto realistische visualisaties van het ontwerp. Hierdoor kunt u perfect zien hoe het ontwerp zal staan in uw woning. De afwerking, kleur en materiaal, licht en plaatsing worden op een realistische manier weergegeven.

Na akkoord krijgt u ook de technische tekeningen.

Om u een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is voor uw maatwerk meubel:

Enzovoorts. Kijk lekker rond op deze site en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Lees wat andere klanten ervaren hebben van het STIJLAPART Effect.

Mijn ontwerpen zijn doorgaans multifunctioneel, of vallen zelfs in de categorie ‘smart furniture’ (het meubilair van de toekomst). Daarnaast zijn ze duurzaam ontworpen en als u mij het idee voor uw meubel of de ruimte laat verzorgen dan hebt u een lokaal geproduceerd meubelstuk. U weet dan zeker dat het goed zit met de arbeidsomstandigheden. 😉

3 beoordelingen voor Je eigen maatwerk meubelidee laten uitvoeren ‘my idea’

 1. “Wij hebben voor verschillende projecten met Edwin samen gewerkt, en in alle gevallen valt op hoe STIJLAPART een verrassende brug weet te slaan tussen functionaliteit en techniek enerzijds, en esthetiek en uitstraling anderzijds. Zijn verrassende ontwerpen bewijzen dat hier helemaal geen spanningsveld tussen hoeft te bestaan, en dit maakt het plezier in dagelijks gebruik alleen maar groter.

  Edwin is goed in staat aan te voelen wat bij je past, wat je mooi vindt, maar weet de daaruit voortvloeiende ideeën ook goed over te brengen en met moderne technieken daadwerkelijk te visualiseren. Ook is het een heel flexibel proces, waarin eigen input (die je gaandeweg toch ook verzamelt, of je nu wilt of niet) naadloos wordt ingepast in een creatief concept.

  Een laatste punt van waardering is Edwins objectiviteit: realisatie van voorgenomen projecten kan via STIJLAPART, via andere aannemers of meubelmakers, en in ons geval is zelfs besloten één project voor verbouwing van onze zolder als inspiratie “op de plank” te laten liggen voorlopig – het STIJLAPART Effect als aantrekkelijk geprijsd product is in onze ervaring dan ook zeer geschikt om een denkproces over toekomstige plannen in je woning richting te geven (ook als er niet direct iets gebouwd gaat worden).

  De realisatie van diverse maatwerk meubelen en aanpassingen in de woonkamer staat gepland voor begin volgend jaar, en we zien er mede dankzij de input en creativiteit van STIJLAPART enorm naar uit.”

  Johan Nieuwerth, Deventer

 2. “Edwin heeft een enorm goed gevoel voor wat een ruimte ‘nodig heeft’ om tot leven te komen. Hij is een perfecte gesprekspartner die met goed onderbouwde argumenten op het juiste moment ondersteuning biedt bij het maken van beslissingen rond interieurontwerp.”

  Remco Rengers, Deventer
  Business unit-manager Tokheim

 3. “Voor het nieuwe eigenzinnige woningconcept OP EIGEN HOUTJE IN ALMERE – onderdeel van de IbbA-regeling in Almere (april 2012) – heb ik Edwin de Kuiper gevraagd het projectteam (architect, aannemer en installateur) met zijn ervaringen met visualisaties en interieurontwerp te versterken.
  De samenwerking met Edwin gedurende de uitwerking van het plan heb ik als zeer positief ervaren.
  Edwin heeft een scherpe kijk op onze ontwerpopgaven, en met zijn interieurontwerp samen met de ondersteuning van zijn prachtige visualisaties gaat Witteveen Architecten haar klanten nog beter bedienen!”

  Stephen Warren, Apeldoorn
  Architect, eigenaar Witteveen Architecten bna bv (Apeldoorn)

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.