Open haard ‘daring’, zwevend

Voor een strakke, moderne open haard is deze onderbouw ontworpen van gelamineerd eiken. Hierbij koos ik ervoor het blad door te laten lopen over de muur zodat deze wordt opgenomen in het ontwerp. Tevens heb ik opbergruimte gecreëerd, terwijl het zwevende beeld is behouden.

Deze open haard ‘Daring’ is in opdracht gemaakt voor mensen in Deventer. ‘Daring’ is er ook in een uitvoering met een vensterbank.

Kijk op eigen maatwerkmeubel laten uitvoeren ‘my idea’ hoe dat in zijn werk gaat, of kies bestellen om ook voor uw woning een persoonlijk ontwerp te laten maken.

bestellen
Ik zoek ook zoiets!

Wilt u het product bestellen of heeft u vragen over het product?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

uw naam *

uw email *

uw bericht

De velden met een * zijn nodig om uw vraag of bestelling goed af te kunnen handelen.

Heeft u vragen over het product, of wilt u ook zoiets?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

uw naam *

uw email *

uw bericht

De velden met een * zijn nodig om uw vraag of goed af te kunnen handelen.

Extra informatie

materiaal

afwerking

levertijd

Voordat de productie gestart wordt, zorgen we eerst voor een goed doorgesproken offerte. De levertijd van de open haard ‘daring’, zwevend bedraagt 6 weken na goedkeuring van de offerte. Voor internationale leveringen komt hier een levertijd bij.

garantie

Al onze producten hebben een garantie van 2 jaar. Wanneer u een meubel van STIJLAPART aanschaft, gelden leveringsvoorwaarden. Die staan in deze PDF en die kunt u downloaden: SA-Leveringsvoorwaarden

1 beoordeling voor Open haard ‘daring’, zwevend

  1. “Ik wil je bij deze laten weten dat wij de onderbouw prachtig vinden! Ik heb gisteravond laat ongeveer 3 kwartier op de bank alleen maar naar de haard zitten kijken en zitten genieten (natuurlijk was de haard niet aan). Ook het idee van ‘om de hoek’ pakt in de praktijk schitterend uit. Daarbij zijn we ook erg content met de kleur.”
    Marijke & Roelof Groen, Deventer

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Categorie: Tags: ,

Andere suggesties…