Wandkast ‘perfect fit’

Voor een zeer bijzonder huis in Apeldoorn heb ik deze designkast ontworpen en gemaakt. De afwijkende, ronde vormen vroegen om een anders-dan-andere oplossing. Door de ronde vormen te combineren met een optimaal gebruik van de ruimte is dit ontwerp ontstaan. De hele kast is als opbergruimte te gebruiken.
De montage van de kastdeuren is afgestemd op de positie in de kast. Zo is een combinatie van scharnier-, schuif- en vaste panelen ontstaan.

Uiteraard gaat zo’n ontwerp in overleg. Vooraf ontvangt u eerst een aantal tekeningen. Zo ziet u in de productgalerij een aantal dezelfde ontwerptekeningen uitgevoerd in verschillende kleuren, als een stalensetje. Daardoor kunt u vast vóór u zien hoe uw meubel eruit zou zien in uw ruimte.

Hebt u een kamer, ruimte of muur in uw huis met uitdagende, afwijkende afmetingen of hoeken? Als u daar graag een oplossing op maat voor wil, vraag dan om een ‘perfect fit’. Ik ontwerp dan iets voor u dat precies past.

Kijk op eigen maatwerkmeubel laten uitvoeren ‘my idea’ hoe dat in zijn werk gaat, of kies bestellen om ook voor uw woning een persoonlijk ontwerp te laten maken.

bestellen
Ik zoek ook zoiets!

Wilt u het product bestellen of heeft u vragen over het product?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

uw naam *

uw email *

uw bericht

De velden met een * zijn nodig om uw vraag of bestelling goed af te kunnen handelen.

Heeft u vragen over het product, of wilt u ook zoiets?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

uw naam *

uw email *

uw bericht

De velden met een * zijn nodig om uw vraag of goed af te kunnen handelen.

Extra informatie

materiaal

,

afwerking

levertijd

Voordat de productie gestart wordt, zorgen we eerst voor een goed doorgesproken offerte. De levertijd van wandkast ‘perfect fit’ bedraagt 6 weken na goedkeuring van de offerte. Voor internationale leveringen komt hier een levertijd bij.

garantie

Al onze producten hebben een garantie van 2 jaar. Wanneer u een meubel van STIJLAPART aanschaft, gelden leveringsvoorwaarden. Die staan in deze PDF en die kunt u downloaden: SA-Leveringsvoorwaarden