Een doordacht plan voor je interieurontwerp

Stel, je wilt verbouwen, je huis beter inrichten of je gaat verhuizen. Je zoekt nu nog een ontwerper die mee kan denken voor oplossingen waar je nog niet aan gedacht hebt en die ze op papier kan zetten. Goed om voordat je echt begint met verbouwen een goed plan te hebben.

Dat kan bij STIJLAPART. Ik help je wensen om te zetten in een concreet plan of meubel. En dan wel zo, dat de nieuw ingerichte ruimte de problemen oplost die je daarvoor ervoer, zoals bijvoorbeeld:

 • te weinig (opberg)ruimte hebben;
 • lastige ruimte om effectief en goed in te richten;
 • ongebruikte en verloren ruimtes;
 • onvoldoende uitstraling.

 

Veel klanten zeggen achteraf; “wow, dat hadden wij niet kunnen bedenken, fijn dat je ons geholpen hebt.”

Het intakegesprek is bij je/jullie thuis of via Skype of telefoon. Vaak ontstaan er al ideeën en soms moet ik er nog even over nadenken. Ik bespreek het idee vervolgens met je. Dit belangrijke gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Categorie: Tags: , , , ,
Beschrijving

Wat mag je verwachten.

Hartelijk dank voor de interesse in mijn ontwerpen. Graag wil ik samen kijken naar de mogelijkheden voor jullie jaren dertig huis.

We beginnen met een vrijblijvend intakegesprek bij jullie thuis. Als we het beide zien zitten, kom ik met een moodboard of schetsontwerpen. Tijdens het intakegesprek breng ik je wensen en eisen in kaart en meet ik -indien mogelijk- de ruimte op. In de volgende twee weken werk ik voor je het ontwerp uit voor een vast bedrag van 750 euro inclusief BTW.

Je krijgt dan na deze twee weken een ontwerp, hierin zijn opgenomen:

 • een plattegrond met indeling
 • Moodboard of 3 fotorealistische perspectief tekeningen vanuit verschillende hoeken
 • een kleuradvies dat tevens is opgenomen in de tekeningen
 • tips en technische adviezen
 • presentatie en uitleg ontwerp

Als je hiervoor gekozen hebt, krijg je enkele fotorealistische visualisaties van het ontwerp. Hierdoor kun je perfect zien hoe het ontwerp zal staan in de woning. De afwerking, kleur en materiaal, licht en plaatsing worden op een realistische manier weergegeven.

Om je een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is voor je interieur:

Het schetsontwerp geeft voldoende inzicht en is dan van jou. Je kunt er zelf mee aan de slag of in samenwerking met STIJLAPART verder uitwerken. Wij maken eventueel opnieuw afspraken voor extra ondersteuning voor bijvoorbeeld technische tekeningen, productdetails of een lichtplan.

Lees wat andere klanten ervaren hebben van het STIJLAPART Effect of vraag nu een intakegesprek aan.

  Wil je het product bestellen of heb je vragen over het product?

  Vul onderstaand formulier in en er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

  Naam *

  E-mail *

  Bericht

  De velden met een * zijn nodig om je vraag of bestelling goed af te kunnen handelen.

  Beoordelingen (8)

  8 beoordelingen voor Een doordacht plan voor je interieurontwerp

  1. Per Slycke, Deventer

   “Nogmaals bedankt voor het opleveren van de mooie wand met open haard, we zijn erg tevreden. Het creatieve ontwerp, in combinatie met de perfecte visualisatie is erg sterk. Je weet wat je krijgt en het maakt het communiceren veel makkelijker. Unieke prijs/kwaliteit verhouding. Creatieve ontwerper.”

  2. Johan Nieuwerth, Deventer

   “Wij hebben voor verschillende projecten met Edwin samen gewerkt, en in alle gevallen valt op hoe STIJLAPART een verrassende brug weet te slaan tussen functionaliteit en techniek enerzijds, en esthetiek en uitstraling anderzijds. Zijn verrassende ontwerpen bewijzen dat hier helemaal geen spanningsveld tussen hoeft te bestaan, en dit maakt het plezier in dagelijks gebruik alleen maar groter.
   Edwin is goed in staat aan te voelen wat bij je past, wat je mooi vindt, maar weet de daaruit voortvloeiende ideeën ook goed over te brengen en met moderne technieken daadwerkelijk te visualiseren. Ook is het een heel flexibel proces, waarin eigen input (die je gaandeweg toch ook verzamelt, of je nu wilt of niet) naadloos wordt ingepast in een creatief concept.

   Een laatste punt van waardering is Edwins objectiviteit: realisatie van voorgenomen projecten kan via STIJLAPART, via andere aannemers of meubelmakers, en in ons geval is zelfs besloten één project voor verbouwing van onze zolder als inspiratie “op de plank” te laten liggen voorlopig – het STIJLAPART Effect als aantrekkelijk geprijsd product is in onze ervaring dan ook zeer geschikt om een denkproces over toekomstige plannen in je woning richting te geven (ook als er niet direct iets gebouwd gaat worden).

   De realisatie van diverse maatwerk meubelen en aanpassingen in de woonkamer staat gepland voor begin volgend jaar, en we zien er mede dankzij de input en creativiteit van STIJLAPART enorm naar uit.”

  3. Remco Rengers, Business unit-manager Tokheim

   “Edwin heeft een enorm goed gevoel voor wat een ruimte ‘nodig heeft’ om tot leven te komen. Hij is een perfecte gesprekspartner die met goed onderbouwde argumenten op het juiste moment ondersteuning biedt bij het maken van beslissingen rond interieurontwerp.”

  4. Stephen Warren, Architect, Witteveen Architecten bna bv (Apeldoorn)

   “Voor het nieuwe eigenzinnige woningconcept OP EIGEN HOUTJE IN ALMERE – onderdeel van de IbbA-regeling in Almere (april 2012) – heb ik Edwin de Kuiper gevraagd het projectteam (architect, aannemer en installateur) met zijn ervaringen met visualisaties en interieurontwerp te versterken.
   De samenwerking met Edwin gedurende de uitwerking van het plan heb ik als zeer positief ervaren.
   Edwin heeft een scherpe kijk op onze ontwerpopgaven, en met zijn interieurontwerp samen met de ondersteuning van zijn prachtige visualisaties gaat Witteveen Architecten haar klanten nog beter bedienen!”

  5. Jack Westerbeek en Monique Kelder, Deventer

   “Edwin heeft een prachtige combinatie van perfectie, kennis en creativiteit. Perfectie waardoor het ontwerp tot in de finesses overdacht en heroverwogen is. Kennis over materialen waardoor de uitstraling van de inrichting precies dat kan worden wat nodig is in een ruimte. En creativiteit waardoor onze wensen konden worden omgezet naar een niet voor de hand liggend ontwerp voor onze werkkamer.”

  6. Monique Wientjes – Administratiekantoor Wientjes

   “Tijdens onze zoektocht naar een geschikte inrichting hebben we echt alle zaken bezocht maar we konden nergens slagen. Een gewone meubelmaker wilden we niet voor ons kantoorinterieur. Die kunnen wel alles maken maar missen net die eigen stijl. Bij Edwin kwam alles samen: een interieur- en meubelontwerper die óók het ambacht in de vingers heeft. Naast het interieur heb ik ook verschillende meubels laten ontwerpen en besteld, prima resultaat!”

  7. Familie Bijsterbosch, Amsterdam

   “Hierbij willen we graag laten weten dat we erg blij zijn met het ontwerp voor ons interieur. We vinden zowel het ontwerp als de afwerking erg mooi. Ik vind het nog steeds knap hoe je onze vage wensen uiteindelijk weet te vertalen in iets waarvan wij zeggen: ‘Ja, dat bedoelen we’.”

  8. Chantal Pietersen, Xsens Technologies BV

   Voor ons kantoor in Enschede hebben wij Edwin gevraagd een ontwerp te maken voor een nieuw te realiseren restaurant/presentatieruimte, en het upgraden van de ontvangst hal.
   Edwin is creatief, flexibel en heeft goed geluisterd naar onze wensen. Hij heeft gevoel voor stijl en kleur, en wist onze input om te toveren tot een modern en passend resultaat.
   Vooral zijn ideeën over multifunctionaliteit, en hoe je een ruimte op een prettige manier kunt ervaren zijn een toegevoegde waarde.
   De uiteindelijke uitvoering verliep uitermate soepel, Edwin heeft het definitieve ontwerp gedetailleerd uitgewerkt, hierdoor was het voor ons gemakkelijk, en praktisch uitvoerbaar.
   Met Edwin ben je verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding, en fijne samenwerking.

   Een aanrader!

  Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.