Wat anderen ervaren hebben met STIJLAPART. 

Voor ons kantoor in Enschede hebben wij Edwin gevraagd een ontwerp te maken voor een nieuw te realiseren restaurant/presentatieruimte, en het upgraden van de ontvangst hal.
Edwin is creatief, flexibel en heeft goed geluisterd naar onze wensen. Hij heeft gevoel voor stijl en kleur, en wist onze input om te toveren tot een modern en passend resultaat.
Vooral zijn ideeën over multifunctionaliteit, en hoe je een ruimte op een prettige manier kunt ervaren zijn een toegevoegde waarde.
De uiteindelijke uitvoering verliep uitermate soepel, Edwin heeft het definitieve ontwerp gedetailleerd uitgewerkt, hierdoor was het voor ons gemakkelijk, en praktisch uitvoerbaar.
Met Edwin ben je verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding, en fijne samenwerking.

Een aanrader!

Chantal Pietersen, Xsens Technologies BV

Ontvangsthal Xsens Technologies
Bar voor exclusieve whiskeyverzameling. Ontwerper: Edwin de Kuiper.

“Omdat we een bijzondere oplossing en bijzonder ontwerp zochten voor een speciale bar in een aparte ruimte, heeft onze tuinarchitect ons Edwin de Kuiper van Studio STIJLAPART aangeraden. Zijn ontwerpen op zijn website bevielen ons wel. Na een leuk kennismakingsgesprek kwam hij met verbluffend mooie tekeningen. Juist door deze tekeningen konden wij meedenken en kregen wij een uitstekend beeld van hoe het eruit zou gaan zien. Zijn kennis en ervaring zagen we duidelijk in de gesprekken en het ontwerp terugkomen. Ook de realisatie gebeurde met professionals die het ontwerp exact hebben gemaakt zoals eerder is afgesproken. En we zeggen nog vaak tegen elkaar hoe mooi die bar gelukt is! Zelfs onze tieners waren super enthousiast over het bijzondere lichteffect dat erin is verwerkt. Dat had echt niet beter gekund!”

 

– Sandra en Albert Hakkers, Apeldoorn

“Wij hebben voor verschillende projecten met Edwin samen gewerkt, en in alle gevallen valt op hoe STIJLAPART een verrassende brug weet te slaan tussen functionaliteit en techniek enerzijds, en esthetiek en uitstraling anderzijds. Zijn verrassende ontwerpen bewijzen dat hier helemaal geen spanningsveld tussen hoeft te bestaan, en dit maakt het plezier in dagelijks gebruik alleen maar groter. Edwin is goed in staat aan te voelen wat bij je past, wat je mooi vindt, maar weet de daaruit voortvloeiende ideeën ook goed over te brengen en met moderne technieken daadwerkelijk te visualiseren. Ook is het een heel flexibel proces, waarin eigen input (die je gaandeweg toch ook verzamelt, of je nu wilt of niet) naadloos wordt ingepast in een creatief concept.

 

– Johan Nieuwerth, Deventer

Kinderen zitten voor hun krijtbord in hun speelhoek in de huiskamer.
Open haard met vensterbank

“Nogmaals bedankt voor het opleveren van de mooie wand met open haard, we zijn erg tevreden. Het creatieve ontwerp, in combinatie met de perfecte visualisatie is erg sterk. Je weet wat je krijgt en het maakt het communiceren veel makkelijker. Unieke prijs/kwaliteit verhouding. Creatieve ontwerper.”

 

Per Slycke, Deventer

“Edwin heeft een prachtige combinatie van perfectie, kennis en creativiteit. Perfectie waardoor het ontwerp tot in de finesses overdacht en heroverwogen is. Kennis over materialen waardoor de uitstraling van de inrichting precies dat kan worden wat nodig is in een ruimte. En creativiteit waardoor onze wensen konden worden omgezet naar een niet voor de hand liggend ontwerp voor onze werkkamer.”

 

Jack Westerbeek en Monique Kelder, Deventer

van het audiomeubel wordt de salontafel gepakt