Ontwerp bedrijfsrestaurant Xsens Technologies

Via visualisaties heb ik een oud kantoor omgebouwd tot restaurant. Het resultaat is industrieel, vrolijk, modern en zeer multifunctioneel. Alles in de ruimte is te verplaatsten zodat het restaurantgedeelte groter wordt of zodat het een presentatieruimte wordt.

 

Ik heb in het ontwerp ook gelet op de akoestiek in de ruimte. Dankzij de verrijdbare mos-wanden heb je de akoestiek deels zelf in de hand en kun je deze aanpassen aan de groepsgrootte.

 

Beoordelingen (1)

1 beoordeling voor Ontwerp bedrijfsrestaurant Xsens Technologies

 1. Chantal Pietersen

  Voor ons kantoor in Enschede hebben wij Edwin gevraagd een ontwerp te maken voor een nieuw te realiseren restaurant/presentatieruimte, en het upgraden van de ontvangst hal.

  Edwin is creatief, flexibel en heeft goed geluisterd naar onze wensen. Hij heeft gevoel voor stijl en kleur, en wist onze input om te toveren tot een modern en passend resultaat.
  Vooral zijn ideeën over multifunctionaliteit, en hoe je een ruimte op een prettige manier kunt ervaren zijn een toegevoegde waarde.

  De uiteindelijke uitvoering verliep uitermate soepel, Edwin heeft het definitieve ontwerp gedetailleerd uitgewerkt, hierdoor was het voor ons gemakkelijk, en praktisch uitvoerbaar.

  Met Edwin ben je verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding, en fijne samenwerking.
  Een aanrader!

  Chantal Pietersen
  Xsens Technologies BV

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.