Badkamermeubel ‘floating’ in notenhout

In opdracht is voor een kleine badkamer dit notenhouten badkamermeubel ontworpen en gerealiseerd. Het meubel bestaat uit aan vier lades en een kast.

De elektrisch verwarmde spiegelkast biedt ondanks zijn diepte van slechts 20 centimeter ruim plaats aan diverse spullen. Juist door de lengte kon ik met deze beperkte diepte werken, waardoor de gehele badkamer een grotere en rustiger indruk wekt.

Er is bij deze ‘floating’ in notenhout, gekozen voor twee soorten verlichting, een heldere TL-verlichting en een warme, dimbare halogeenverlichting. De TL-verlichting is praktisch bij de dagelijkse badkameractiviteiten terwijl de warme halogeenverlichting een ontspannen en aangename sfeer creëert.

Nieuwsgierig geworden? Vragen?

Een badkamermeubel op maat? Bekijk de opties voor maatwerk

€ 1.400+
bestellen
Ik zoek ook zoiets!

Wilt u het product bestellen of heeft u vragen over het product?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

uw naam *

uw email *

uw bericht

De velden met een * zijn nodig om uw vraag of bestelling goed af te kunnen handelen.

Heeft u vragen over het product, of wilt u ook zoiets?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

uw naam *

uw email *

uw bericht

De velden met een * zijn nodig om uw vraag of goed af te kunnen handelen.

Extra informatie

materiaal

afwerking

afmetingen

levertijd

Voordat de productie gestart wordt, zorgen we eerst voor een goed doorgesproken offerte. De levertijd van badkamermeubel ‘floating’ in notenhout bedraagt 6 weken na goedkeuring van de offerte. Voor internationale leveringen komt hier een levertijd bij.

garantie

Al onze producten hebben een garantie van 2 jaar. Wanneer u een meubel van STIJLAPART aanschaft, gelden leveringsvoorwaarden. Die staan in deze PDF en die kunt u downloaden: SA-Leveringsvoorwaarden

prijzen

massief noten, 2 lades: € 1.400,-
massief noten, 4 lades: € 1.800,-
spiegelkast inclusief verwarmde spiegels: € 1.450,-

condities

Prijzen zijn in euro, inclusief BTW. Voor montage en bezorging in Nederland wordt een bijdrage gevraagd van € 350,-. Transport- en montagekosten voor leveringen buiten Nederland zijn op aanvraag. Op al onze leveringen zijn onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van toepassing. Die kunt u downloaden: SA-Leveringsvoorwaarden