Wandkast ‘perfect fit’

Voor een zeer bijzonder huis in Apeldoorn heb ik deze designkast ontworpen en gemaakt. De afwijkende, ronde vormen vroegen om een anders-dan-andere oplossing. Door de ronde vormen te combineren met een optimaal gebruik van de ruimte is dit ontwerp ontstaan. De hele kast is als opbergruimte te gebruiken.
De montage van de kastdeuren is afgestemd op de positie in de kast. Zo is een combinatie van scharnier-, schuif- en vaste panelen ontstaan.

 

Uiteraard gaat zo’n ontwerp in overleg. Vooraf ontvangt u eerst een aantal tekeningen. Zo ziet u in de productgalerij een aantal dezelfde ontwerptekeningen uitgevoerd in verschillende kleuren, als een stalensetje. Daardoor kunt u vast vóór u zien hoe uw meubel eruit zou zien in uw ruimte.

 

Hebt u een kamer, ruimte of muur in uw huis met uitdagende, afwijkende afmetingen of hoeken? Als u daar graag een oplossing op maat voor wil, vraag dan om een ‘perfect fit’. Ik ontwerp dan iets voor u dat precies past.

 

Kijk op eigen maatwerkmeubel laten uitvoeren ‘my idea’ hoe dat in zijn werk gaat.

Categorie: Tags: , ,
Extra informatie
Materiaal

berkenplex, MDF

Afwerking

hoogglans gespoten

Materiaal

berkenplex, MDF

Afwerking

hoogglans gespoten

Ik zoek ook zoiets!

Ik zoek ook zoiets!

  Heb je vragen over het product, of wil je ook zoiets?

  Vul onderstaand formulier in en er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

  Naam *

  E-mail *

  Bericht

  De velden met een * zijn nodig om je vraag goed af te kunnen handelen.

   

  Wil je wonen in een huis dat van binnen geheel volgens je eigen smaak is aangekleed en ingedeeld? Wil je je bedrijfsruimte de juiste uitstraling geven dat past bij het bedrijfsimago? 

  Je kunt door studio STIJLAPART: