Boekenkast ‘move on time’

Edwin de Kuiper heeft het idee van de ouderwetse klok met contragewichten verwerkt in de boekenkast. De filosofie achter het ontwerp is dat een boek een verhaal vertelt en daardoor een stuk tijd in zich heeft. Een boekenkast zou je daarom een ‘tijdhouder’ kunnen noemen. De boekenkast beweegt daarom als u er ‘tijd’ uithaalt of inzet.

Op YouTube kunt u zien hoe het werkt.

‘move on time’ is opgenomen in de database van NederlandsDesign.com

€ 1.250+
bestellen
Ik zoek ook zoiets!

Wilt u het product bestellen of heeft u vragen over het product?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

uw naam *

uw email *

uw bericht

De velden met een * zijn nodig om uw vraag of bestelling goed af te kunnen handelen.

Heeft u vragen over het product, of wilt u ook zoiets?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

uw naam *

uw email *

uw bericht

De velden met een * zijn nodig om uw vraag of goed af te kunnen handelen.

Extra informatie

materiaal

,

afwerking

,

afmetingen

levertijd

De boekenkast ‘move on time’ is op voorraad leverbaar. De CD-kast uitvoering heeft een levertijd van 6 weken na goedkeuring van de offerte.

garantie

Al onze producten hebben een garantie van 2 jaar. Wanneer u een meubel van STIJLAPART aanschaft, gelden leveringsvoorwaarden. Die staan in deze PDF en die kunt u downloaden: SA-Leveringsvoorwaarden.

prijzen

Boekenkast uitvoering: € 1.250,-
CD-kast uitvoering: € 1.785,-

condities

Prijzen zijn in euro, inclusief BTW. Transport én montage in Nederland is inbegrepen.
Transport- en montagekosten voor leveringen buiten Nederland zijn op aanvraag. Op al onze leveringen zijn onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van toepassing. Die kunt u downloaden: SA-Leveringsvoorwaarden

2 beoordelingen voor Boekenkast ‘move on time’

  1. Als je je huis vol zou zetten met de meubels en accessoires van Edwin de Kuiper, dan had je een soort Huis van de Toekomst, maar dan één met een warme, huiselijke uitstraling. In Edwins ontwerpen staan technische vernieuwing of innovatie in materialen voorop maar wordt dat wat goed of leuk was aan het verleden behouden. Dat zie je bijvoorbeeld terug in Move On Time, twee boekenkasten die als een ouderwets uurwerk aan elkaar geschakeld zijn, waardoor de boekenkast beweegt als je er een boek uit haalt of in zet. Zo speelt hij in al zijn ontwerpen met je perceptie. Voor even een snelle metamorfose van je kamer in de nieuwe smaken van dit seizoen dankzij een kleedje en een kussentje hier en een vaas of een bosje kaarsen daar, moet je niet bij Edwin zijn. Die bel je als je gaat voor een duurzaam en uniek interieur dat een stuk langer dan één seizoen mee kan.

    Miranda Apeldoorn, Deventer

  2. “Wij zijn zeer tevreden met het door jou ontworpen meubel. De communicatie tijdens de ontwerpfase, de offrering en de uiteindelijke opdrachtverstrekking verliep in een zeer prettige en open sfeer. Het meubel is volgens afspraak op de voor ons perfecte plek gemonteerd, staat fantastisch en ….. doet natuurlijk je bedrijfsnaam eer aan: Het is echt heel stijlvol en apart!”
    Mary en Ed Molekamp, Landsmeer

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…