Wandkast ‘bright future’

Deze bijzondere wandkast is ontworpen en gemaakt voor een exclusief appartement en is niet alleen een lust voor het oog maar bovendien bijzonder praktisch. De roestvrijstalen draagstangen zijn onzichtbaar in de muur en in de planken bevestigd waardoor een bijzondere ophang-constructie is ontstaan. De vijf berkenhouten schuif-panelen worden door het gebruik van de kast telkens op een andere plek geschoven wat een afwisselend beeld geeft. De opbergbakken zijn gemonteerd op een geleider zodat deze bakken eenvoudig uit de kast kunnen worden geschoven. Ondanks de afmeting, die bijna de gehele kamer omvat, oogt de wandkast luchtig met behoud van veel bergruimte.

 

De berkenplex uitvoering van de wandkast ‘bright future’ heeft:

  • onzichtbaar bevestigde draagstangen.
  • schuif-panelen.
  • ruime opbergbakken.

 

Interesse in deze wandkast maar dan bijvoorbeeld uitgevoerd in andere kleuren of ander materiaal? De wandkast ‘bright future’ wordt op maat geleverd. Voordat de productie gestart wordt, zorgen we eerst voor een goed doorgesproken offerte.

Extra informatie
Materiaal

berkenplex, RVS

Afwerking

whitewash olie

Materiaal

berkenplex, RVS

Afwerking

whitewash olie

Beoordelingen (1)

1 beoordeling voor Wandkast ‘bright future’

  1. Jack Westerbeek

    “Edwin heeft een prachtige combinatie van perfectie, kennis en creativiteit. Perfectie waardoor het ontwerp tot in de finesses overdacht en heroverwogen is. Kennis over materialen waardoor de uitstraling van de inrichting precies dat kan worden wat nodig is in een ruimte. En creativiteit waardoor onze wensen konden worden omgezet naar een niet voor de hand liggend ontwerp.”

    Jack Westerbeek, Deventer
    Manager Bedrijfsvoering bij Trias Jeugdhulp

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.