Bar ‘moonshine’ – je verzameling whisky mooi uitgestald

Mensen met een exclusieve whiskeyverzameling zochten een bar die daar recht aan deed.
Dit ontwerp is een combinatie van stoer en modern. Het heeft een afsluitbare achterwand voor de kostbare whiskeyverzameling. De bar is gecombineerd met een complete keuken.
Ik heb moderne LED-verlichting ingebouwd die op afstand regelbaar is. De bar heeft half doorschijnende deuren.

 

De bar is van stoer eiken met een zwarte, lederen rand. De whiskeyflessen staan in af te sluiten kasten met matglas. Door LED verlichting (die in kleur en intensiteit te regelen is) komen de contouren van de flessen mooi uit en kan een sfeer naar keuze gecreëerd worden.

 

Deze bar is in opdracht ontworpen en gerealiseerd.

 

Dit is een typisch maatwerkproject. Kijk op eigen maatwerkmeubel laten uitvoeren ‘my idea’ hoe dat in zijn werk gaat, of kies bestellen om ook voor uw woning een persoonlijk ontwerp te laten maken.

Categorie: Tags: , , ,
Beoordelingen (1)

1 beoordeling voor Bar ‘moonshine’ – je verzameling whisky mooi uitgestald

  1. Sandra en Albert Hakkers

    Omdat we een bijzondere oplossing en bijzonder ontwerp zochten voor een speciale bar in een aparte ruimte, heeft onze tuinarchitect ons Edwin de Kuiper van studio STIJLAPART aangeraden. Zijn ontwerpen op zijn website bevielen ons wel. Na een leuk kennismakingsgesprek kwam hij met verbluffend mooie tekeningen. Juist door deze tekeningen konden wij meedenken en kregen wij een uitstekend beeld van hoe het eruit zou gaan zien. Zijn kennis en ervaring zagen we duidelijk in de gesprekken en het ontwerp terugkomen. Ook de realisatie gebeurde met professionals die het ontwerp exact hebben gemaakt zoals eerder is afgesproken.
    En we zeggen nog vaak tegen elkaar hoe mooi die bar gelukt is! Zelfs onze tieners waren superenthousiast over het bijzondere lichteffect dat erin is verwerkt. Dat had echt niet beter gekund!

    Sandra en Albert Hakkers

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.