Je eigen maatwerk meubelidee laten uitvoeren ‘my idea’

Stel, je hebt een idee voor een meubelstuk of voor een ruimte in je huis. Je zoekt nu nog een ontwerper die mee kan denken voor oplossingen waar je nog niet aan gedacht hebt en die op papier kan zetten.

Dat kan bij dit ontwerpbureau. Ik help u uw wensen om te zetten in een concreet plan of meubel. En dan wel zo, dat het nieuwe meubelstuk of de nieuw ingerichte ruimte de problemen oplost die je daarvoor ervoer, zoals bijvoorbeeld:

 • te weinig (opberg)ruimte hebben;
 • lelijke snoeren en kabels die zichtbaar zijn;
 • lastige ruimte om effectief en goed in te richten;
 • een bijzondere hoek of boog in huis hebben die u nu in de weg zit terwijl u graag zou zien dat de ruimte uw huis juist complementeert, enzovoorts.

 

Het intakegesprek is bij je/jullie thuis of via Skype of telefoon. Vaak ontstaan er al ideeën en soms moet ik er nog even over nadenken. Ik bespreek het idee vervolgens met je. Dit belangrijke gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Categorie: Tags: , , , ,
Beschrijving

Wat mag je verwachten.

We beginnen met een intakegesprek bij je/jullie thuis, daarna kom ik met een schetsontwerp. Dit wordt natuurlijk besproken.
Vervolgens krijg je enkele fotorealistische visualisaties van het ontwerp. Hierdoor kun je perfect zien hoe het ontwerp zal staan in de woning. De afwerking, kleur en materiaal, licht en plaatsing worden op een realistische manier weergegeven.

 

Na akkoord krijg je ook de technische tekeningen.

 

Om je een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is voor uw maatwerk meubel:

 

Enzovoorts. Kijk lekker rond op deze site en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

 

Lees wat andere klanten ervaren hebben van het STIJLAPART Effect.

 

Mijn ontwerpen zijn doorgaans multifunctioneel, of vallen zelfs in de categorie ‘smart furniture’ (het meubilair van de toekomst). Daarnaast zijn ze duurzaam ontworpen en als je mij het idee voor jouw meubel of de ruimte laat verzorgen dan heb je een lokaal in Nederland geproduceerd meubelstuk. Je weet dan zeker dat het goed zit met de arbeidsomstandigheden. 😉

Beoordelingen (8)

8 beoordelingen voor Je eigen maatwerk meubelidee laten uitvoeren ‘my idea’

 1. Johan Nieuwerth

  “Wij hebben voor verschillende projecten met Edwin samen gewerkt, en in alle gevallen valt op hoe STIJLAPART een verrassende brug weet te slaan tussen functionaliteit en techniek enerzijds, en esthetiek en uitstraling anderzijds. Zijn verrassende ontwerpen bewijzen dat hier helemaal geen spanningsveld tussen hoeft te bestaan, en dit maakt het plezier in dagelijks gebruik alleen maar groter.

  Edwin is goed in staat aan te voelen wat bij je past, wat je mooi vindt, maar weet de daaruit voortvloeiende ideeën ook goed over te brengen en met moderne technieken daadwerkelijk te visualiseren. Ook is het een heel flexibel proces, waarin eigen input (die je gaandeweg toch ook verzamelt, of je nu wilt of niet) naadloos wordt ingepast in een creatief concept.

  Een laatste punt van waardering is Edwins objectiviteit: realisatie van voorgenomen projecten kan via STIJLAPART, via andere aannemers of meubelmakers, en in ons geval is zelfs besloten één project voor verbouwing van onze zolder als inspiratie “op de plank” te laten liggen voorlopig – het STIJLAPART Effect als aantrekkelijk geprijsd product is in onze ervaring dan ook zeer geschikt om een denkproces over toekomstige plannen in je woning richting te geven (ook als er niet direct iets gebouwd gaat worden).

  De realisatie van diverse maatwerk meubelen en aanpassingen in de woonkamer staat gepland voor begin volgend jaar, en we zien er mede dankzij de input en creativiteit van STIJLAPART enorm naar uit.”

  Johan Nieuwerth, Deventer

 2. Remco Rengers

  “Edwin heeft een enorm goed gevoel voor wat een ruimte ‘nodig heeft’ om tot leven te komen. Hij is een perfecte gesprekspartner die met goed onderbouwde argumenten op het juiste moment ondersteuning biedt bij het maken van beslissingen rond interieurontwerp.”

  Remco Rengers, Deventer
  Business unit-manager Tokheim

 3. Stephen Warren

  “Voor het nieuwe eigenzinnige woningconcept OP EIGEN HOUTJE IN ALMERE – onderdeel van de IbbA-regeling in Almere (april 2012) – heb ik Edwin de Kuiper gevraagd het projectteam (architect, aannemer en installateur) met zijn ervaringen met visualisaties en interieurontwerp te versterken.
  De samenwerking met Edwin gedurende de uitwerking van het plan heb ik als zeer positief ervaren.
  Edwin heeft een scherpe kijk op onze ontwerpopgaven, en met zijn interieurontwerp samen met de ondersteuning van zijn prachtige visualisaties gaat Witteveen Architecten haar klanten nog beter bedienen!”

  Stephen Warren, Apeldoorn
  Architect, eigenaar Witteveen Architecten bna bv (Apeldoorn)

 4. Chantal Pietersen

  Voor ons kantoor in Enschede hebben wij Edwin gevraagd een ontwerp te maken voor een nieuw te realiseren restaurant/presentatieruimte, en het upgraden van de ontvangst hal.
  Edwin is creatief, flexibel en heeft goed geluisterd naar onze wensen. Hij heeft gevoel voor stijl en kleur, en wist onze input om te toveren tot een modern en passend resultaat.
  Vooral zijn ideeën over multifunctionaliteit, en hoe je een ruimte op een prettige manier kunt ervaren zijn een toegevoegde waarde.
  De uiteindelijke uitvoering verliep uitermate soepel, Edwin heeft het definitieve ontwerp gedetailleerd uitgewerkt, hierdoor was het voor ons gemakkelijk, en praktisch uitvoerbaar.
  Met Edwin ben je verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding, en fijne samenwerking.
  Een aanrader!
  Chantal Pietersen, Xsens Technologies BV

 5. Sandra en Albert Hakkers

  “Omdat we een bijzondere oplossing en bijzonder ontwerp zochten voor een speciale bar in een aparte ruimte, heeft onze tuinarchitect ons Edwin de Kuiper van Studio STIJLAPART aangeraden. Zijn ontwerpen op zijn website bevielen ons wel. Na een leuk kennismakingsgesprek kwam hij met verbluffend mooie tekeningen. Juist door deze tekeningen konden wij meedenken en kregen wij een uitstekend beeld van hoe het eruit zou gaan zien. Zijn kennis en ervaring zagen we duidelijk in de gesprekken en het ontwerp terugkomen. Ook de realisatie gebeurde met professionals die het ontwerp exact hebben gemaakt zoals eerder is afgesproken. En we zeggen nog vaak tegen elkaar hoe mooi die bar gelukt is! Zelfs onze tieners waren super enthousiast over het bijzondere lichteffect dat erin is verwerkt. Dat had echt niet beter gekund!”
   
  – Sandra en Albert Hakkers, Apeldoorn

 6. Per Slycke

  “Nogmaals bedankt voor het opleveren van de mooie wand met open haard, we zijn erg tevreden. Het creatieve ontwerp, in combinatie met de perfecte visualisatie is erg sterk. Je weet wat je krijgt en het maakt het communiceren veel makkelijker. Unieke prijs/kwaliteit verhouding. Creatieve ontwerper.”
   
  Per Slycke, Deventer

 7. Marijke & Roelof Groen

  “Ik wil je bij deze laten weten dat wij de onderbouw prachtig vinden! Ik heb gisteravond laat ongeveer drie kwartier op de bank alleen maar naar de open haard zitten kijken en zitten genieten (natuurlijk was de haard niet aan). Ook het idee van ‘om de hoek’ pakt in de praktijk schitterend uit. Daarbij zijn we ook erg content met de kleur.”
  – Marijke & Roelof Groen, Deventer

 8. Jack Westerbeek en Monique Kelder

  “Edwin heeft een prachtige combinatie van perfectie, kennis en creativiteit. Perfectie waardoor het ontwerp tot in de finesses overdacht en heroverwogen is. Kennis over materialen waardoor de uitstraling van de inrichting precies dat kan worden wat nodig is in een ruimte. En creativiteit waardoor onze wensen konden worden omgezet naar een niet voor de hand liggend ontwerp voor onze werkkamer.”
  – Jack Westerbeek en Monique Kelder, Deventer

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.