De Witte Serie – hoogglans wit bureau ‘clean desk’

Zeer strak hoogglans wit designbureau in gespoten hoogglans lak.
Het bijzondere aan dit bureau is, naast het zeer strakke ontwerp, de afwerking en de constructie. De minimale dikte van het blad ten opzichte van de royale afmeting van het bureau van 2.10 cm x 90 cm maakt het ontwerp spannend. Dit hypermoderne bureau kunt u op basis van losse onderdelen zelf aanpassen naar wens. Het bureau heeft een fijne en luxe uitstraling en zal een blikvanger zijn in uw kantoor.

‘Clean desk’ is opgenomen in de database van NederlandsDesign.com.

De stoel is te leveren voor 390,- exclusief BTW.
Uiteraard alleen in de uitvoering van hoge kwaliteit van de Eames 117 in wit leer.

Het hoogglans witte bureau ‘clean desk’ uit De Witte Serie wordt in modules geleverd.

Extra informatie
Afmetingen 210 × 90 × 73 cm
Afwerking

hoogglans gespoten, RAL9010

Afmetingen 210 × 90 × 73 cm
Afwerking

hoogglans gespoten, RAL9010

Beoordelingen (7)

7 beoordelingen voor De Witte Serie – hoogglans wit bureau ‘clean desk’

 1. Marjo Heuvel

  “Tijdens het hele proces van ontwerp tot aflevering blijft alles bespreekbaar. STIJLAPART presenteert zich als een toegankelijke interieurontwerper, bij Edwin is er geen sprake van ruis. Voor elk probleem wordt in goed overleg een oplossing gevonden. Edwin kan ik aanbevelen als een meedenkende, oplossingsgerichte ontwerper die zijn afspraken nakomt. Altijd in zijn persoonlijke stijl.”

  Marjo Heuvel van Schrijfplezier, Zutphen

 2. Marisqua Rab

  “Edwin supplied us with two beautiful custom made desks, where we work with pleasure every day.”

  Marisqua Rab, Huizen
  Producer Visual Noise

 3. Jack Westerbeek en Monique Kelder

  “Edwin heeft een prachtige combinatie van perfectie, kennis en creativiteit. Perfectie waardoor het ontwerp tot in de finesses overdacht en heroverwogen is. Kennis over materialen waardoor de uitstraling van de inrichting precies dat kan worden wat nodig is in een ruimte. En creativiteit waardoor onze wensen konden worden omgezet naar een niet voor de hand liggend ontwerp voor onze werkkamer.”

  Jack Westerbeek en Monique Kelder, Deventer

 4. Monique Wientjes

  “Tijdens onze zoektocht naar een geschikte inrichting hebben we echt alle zaken bezocht maar we konden nergens slagen. Een gewone meubelmaker wilden we niet voor ons kantoorinterieur. Die kunnen wel alles maken maar missen net die eigen stijl. Bij Edwin kwam alles samen: een interieur- en meubelontwerper die óók het ambacht in de vingers heeft. Naast het interieur heb ik ook verschillende meubels laten ontwerpen en besteld, prima resultaat!”

  Monique Wientjes van Administratiekantoor Wientjes, Zutphen

 5. Monique Wientjes

  Ook op onze nieuwe stek krijgen wij veel complimenten over onze meubelen. Het is nauwelijks te geloven dat deze 10 jaar oud zijn en nog steeds zo actueel en mooi. Wij werken er dan ook nog steeds plezierig ‘aan’.
  Monique Wientjes van Administratiekantoor Wientjes

 6. Pieter Verstraeten

  Het bureau dat ik bij Edwin heb besteld valt echt onder de categorie “topdesign”, hij heeft veel oog voor detail en werkt met goede materialen. Het gehele proces van order tot aan facturatie is voor mij zeer prettig verlopen. Enkele bureauladen klemden helaas wat na levering, op een snelle en vakkundige manier is dit verholpen. Het bureau is echt een verrijking van mijn kantoor.

  Pieter Verstraeten
  Pieter Verstraeten Holding B.V.

 7. Gerard Treur

  Het is prachtig. Staat heel mooi. Zonde om te gebruiken!

  Gerard Treur
  Spliethoff

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.