Werk- en eettafel ‘the able table’

In deze werktafel zijn vier stopcontacten weggewerkt in de zwarte band. Daarin berg je tevens de adapter en muis van een laptop op. Hierdoor biedt de tafel ruimte aan vier royale werkplekken. Door het eenvoudige opbergsysteem is de tafel in een handomdraai ook goed te gebruiken als vergader- of eettafel. Wonen en werken met geïntegreerde schoonheid.

 

Deze tafel is in noten- of eikenfineer uitgevoerd, met een frame van gepoedercoat staal. Wielen maken de tafel makkelijk verplaatsbaar.

 

De tafel is te bestellen met of zonder wielen en in diverse houtsoorten. De bladen kunnen ook later eenvoudig verwisseld worden voor andere houtsoorten of kleuren. Wisselen tussen bladen is heel eenvoudig.
Bovendien is er een bakje te krijgen waarmee je in de tafel een minituintje kunt creëren; naar eigen smaak vers geknipte kruiden toevoegen aan je diner!

Extra informatie
Afmetingen200 × 100 × 73 cm
Materiaal

staal, walnoten fineer

Afwerking

hardwax olie, poedercoaten

Afmetingen200 × 100 × 73 cm
Materiaal

staal, walnoten fineer

Afwerking

hardwax olie, poedercoaten

Ik zoek ook zoiets!

Ik zoek ook zoiets!

  Heb je vragen over het product, of wil je ook zoiets?

  Vul onderstaand formulier in en er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

  Naam *

  E-mail *

  Bericht

  De velden met een * zijn nodig om je vraag goed af te kunnen handelen.

  Wil je wonen in een huis dat van binnen geheel volgens je eigen smaak is aangekleed en ingedeeld? Wil je je bedrijfsruimte de juiste uitstraling geven dat past bij het bedrijfsimago?

  Je kunt door studio STIJLAPART: