Restauranttafel ‘X-table’ de stamtafel in je bedrijf

Het is lunchtijd. Samen met je collega’s dek je de tafel en spreek je over thuis, voetbaluitslagen of televisieseries zoals bijvoorbeeld de X-files. Zaken in de serie worden over het algemeen opgelost, met een zodanig open einde dat het verhaal eventueel verder zou kunnen gaan. Met Scully’s pogingen logische verklaringen te vinden voor alle paranormale zaken. Het is net je werk, maar dan even anders.

Hierop is deze restauranttafel geïnspireerd. Een moderne stamtafel, gemaakt van oerdegelijk hergebruikt hout. Afgewerkt met een harde olie en onverslijtbare HPL toplaag. Daarnaast is het volledig door robots gefabriceerd. Hierdoor is de tafel modern, lokaal geproduceerd (dus geen onnodig vervoer), milieubewust en duurzaam. Wil je met je team de tafel als puzzel, kijk dan bij de uitgebreidere beschrijving.

Categorieën: , Tags: , , ,
Beschrijving

Een moderne stamtafel, gemaakt van oerdegelijk hergebruikt hout met een fijne Berken toplaag. Afgewerkt met een harde olie en onverslijtbare HPL tafelblad. De tafel kan in verschillende lengtes gerealiseerd worden. Door de CNC-robot fabricage kan de tafel lokaal gemaakt worden. Milieubewust en duurzaam.

Wil je met je team de tafel als puzzel, -zelf in elkaar zetten- laat het dan weten. Je krijgt alle onderdelen en een bouwtekening. Samen met je eigen collega’s je stamtafel in elkaar zetten voor in het bedrijfsrestaurant of kantine is een erg leuke samenwerkingsopdracht. Natuurlijk kan de tafel ook kant en klaar geleverd worden.

Extra informatie
Afmetingen 250 × 800 × 71 cm
Afwerking

hardwax olie, HPL

Materiaal

berkenplex

Afmetingen 250 × 800 × 71 cm
Afwerking

hardwax olie, HPL

Materiaal

berkenplex