Interieurontwerp met ingebouwd dressoir in u-vormige huiskamer

Ik werd gevraagd voor het inrichten van een fijn huis met een u-vormige huiskamer en keuken. Het woonhuis is in de jaren 1960-1970 gebouwd.

De oorspronkelijk klein ogende hoek is nadrukkelijk betrokken bij de rest van de huiskamer. Zo is optisch meer rust en ruimte ontstaan

De zeer lange bank van zes meter nodigt je uit om verder te kijken. Het kleed onderstreept de lengte van de bank en contrasteert mooi met de bank en vloer.

De muur heeft een voorzetwand gekregen, waardoor het dressoir dieper is dan te zien. Daardoor kon de tv ingebouwd worden en geeft het dressoir meer opbergruimte dan je in eerste instantie denkt.

Ik zoek ook zoiets!

Ik zoek ook zoiets!

  Heb je vragen over het product, of wil je ook zoiets?

  Vul onderstaand formulier in en er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

  Naam *

  E-mail *

  Bericht

  De velden met een * zijn nodig om je vraag goed af te kunnen handelen.

   

  Wil je wonen in een huis dat van binnen geheel volgens je eigen smaak is aangekleed en ingedeeld? Wil je je bedrijfsruimte de juiste uitstraling geven dat past bij het bedrijfsimago?

  Je kunt door studio STIJLAPART:

  Beoordelingen (1)

  1 beoordeling voor Interieurontwerp met ingebouwd dressoir in u-vormige huiskamer

  1. Harry Edens

   We hebben een erg goede keuze gemaakt door architect Edwin de Kuiper van Stijlpart in de arm te nemen om ons te helpen een andere , ruimere inrichting van onze woonkamer te realiseren. Edwin kwam voorzichtig met een zeer verrassend idee van aanpak, die wij niet hadden kunnen [ en vooral niet hadden durven ] bedenken en die volledig aan onze wensen en smaak bleek te voldoen. Creatief, doordacht en qua kleur zeer smaakvol. Bij het totale project liet Edwin zien over welke professionaliteit en nauwkeurigheid hij beschikt.
   Verder zou ik nog zijn perfecte service en grote betrokkenheid willen noemen.

   Harry Edens – Schalkhaar

  Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.