Interieurontwerp met ingebouwd dressoir in u-vormige huiskamer

Ik werd gevraagd voor het inrichten van een fijn huis met een u-vormige huiskamer en keuken. Het woonhuis is in de jaren 1960-1970 gebouwd.

De oorspronkelijk klein ogende hoek is nadrukkelijk betrokken bij de rest van de huiskamer. Zo is optisch meer rust en ruimte ontstaan

De zeer lange bank van zes meter nodigt je uit om verder te kijken. Het kleed onderstreept de lengte van de bank en contrasteert mooi met de bank en vloer.

De muur heeft een voorzetwand gekregen, waardoor het dressoir dieper is dan te zien. Daardoor kon de tv ingebouwd worden en geeft het dressoir meer opbergruimte dan je in eerste instantie denkt.

Beoordelingen (1)

1 beoordeling voor Interieurontwerp met ingebouwd dressoir in u-vormige huiskamer

  1. Harry Edens

    We hebben een erg goede keuze gemaakt door architect Edwin de Kuiper van Stijlpart in de arm te nemen om ons te helpen een andere , ruimere inrichting van onze woonkamer te realiseren. Edwin kwam voorzichtig met een zeer verrassend idee van aanpak, die wij niet hadden kunnen [ en vooral niet hadden durven ] bedenken en die volledig aan onze wensen en smaak bleek te voldoen. Creatief, doordacht en qua kleur zeer smaakvol. Bij het totale project liet Edwin zien over welke professionaliteit en nauwkeurigheid hij beschikt.
    Verder zou ik nog zijn perfecte service en grote betrokkenheid willen noemen.

    Harry Edens – Schalkhaar

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.