Slaapkamer met badkamer op zolder, op maat ontworpen en gemaakt

Samen met de klant is met 3D visualisaties een optimale indeling tot stand gekomen, zodat er op zolder zowel een slaapkamer als badkamer gecreëerd kon worden. De ruimte is erg goed benut door het losstaande wastafelmeubel. De ladenkast -die tevens ook dienst doet als (venster)bank- loopt door in de lambrisering waardoor het geheel groter en nog meer een geheel is geworden.

Een lichte, gezellige en zeer fijne slaapkamer met inloopdouche en toilet.

 

Categorieën: , Tags: , ,
Beoordelingen (1)

1 beoordeling voor Slaapkamer met badkamer op zolder, op maat ontworpen en gemaakt

 1. Johan Nieuwerth, Deventer

  “Wij hebben voor verschillende projecten met Edwin samen gewerkt, en in alle gevallen valt op hoe STIJLAPART een verrassende brug weet te slaan tussen functionaliteit en techniek enerzijds, en esthetiek en uitstraling anderzijds. Zijn verrassende ontwerpen bewijzen dat hier helemaal geen spanningsveld tussen hoeft te bestaan, en dit maakt het plezier in dagelijks gebruik alleen maar groter.

  Edwin is goed in staat aan te voelen wat bij je past, wat je mooi vindt, maar weet de daaruit voortvloeiende ideeën ook goed over te brengen en met moderne technieken daadwerkelijk te visualiseren. Ook is het een heel flexibel proces, waarin eigen input (die je gaandeweg toch ook verzamelt, of je nu wilt of niet) naadloos wordt ingepast in een creatief concept.

  Een laatste punt van waardering is Edwins objectiviteit: realisatie van voorgenomen projecten kan via STIJLAPART, via andere aannemers of meubelmakers, en in ons geval is zelfs besloten één project voor verbouwing van onze zolder als inspiratie “op de plank” te laten liggen voorlopig – het STIJLAPART Effect als aantrekkelijk geprijsd product is in onze ervaring dan ook zeer geschikt om een denkproces over toekomstige plannen in je woning richting te geven (ook als er niet direct iets gebouwd gaat worden).
  De realisatie van diverse maatwerk meubelen en aanpassingen in de woonkamer staat gepland voor begin volgend jaar, en we zien er mede dankzij de input en creativiteit van STIJLAPART enorm naar uit.”

  Johan Nieuwerth, Deventer

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.